Boekentip van een Realdolmen-expert: The network always wins – Hoe overleven in een onzeker tijdperk?

21 september 2016

De technologie verandert razendsnel en ze verandert onze wereld sneller dan ooit. Disruptie is een feit, en het verandervermogen van bedrijven speelt een belangrijke rol in hun overlevingskansen.

Kreten die allang geen kreten meer zijn, maar een vaststaand feit. Want het internet heeft geen aan- en uitknop meer. Het is overal en verbindt alles en iedereen met elkaar.  Geen wonder dat we daar als mens en werknemer weleens onzeker over worden.

Dus werken we aan dat verandervermogen en zetten we samen met klanten, medewerkers en partners  stappen om de snelle evoluties te volgen en ons bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. En onze experten zoeken zoals zovelen in het snel veranderende IT-veld houvast en informatie bij allerhande bronnen.

Een van die bronnen geven we u graag mee als tip, zodat u ook uw IT-organisatie en uw bedrijf wendbaar kunt maken. “The network always wins” van Peter Hinssen is een ware survivalgids voor wie door de bomen het digitale bos niet meer ziet.

Wim Geukens, VP Global Alliances Intelligent Customer Engagement bij Realdolmen, vertelt u wat hij vond van het boek.

WimGeukens-Boekentip-S.jpg“Peter Hinssen is in Europa een onbetwiste leider als het aankomt op kennis over de impact van technologie op de maatschappij. Hij focust op de acceptatie van technologie door de consument, de impact van het digitale maatschappelijke netwerk en op de afstemming tussen business en IT. Zijn laatste boek, “The network always wins”, maakte me er sterk van bewust hoe snel IT verandert in een geglobaliseerde wereld en dat de jobs van vandaag niet meer de jobs van morgen zullen zijn. De opkomst van nieuwe, digitale markten en de “vernetwerking” van onze maatschappij geven een volledig nieuwe betekenis aan de slogan “de klant heeft altijd gelijk”.

Het boek biedt con­crete handvaten en stapsgewijze strategieën om uw bedrijf succesvol te laten overleven in een wereld van verandering. Het toont hoe bedrijven de kracht van het netwerk kunnen en moeten gebruiken om hun organisatie wendbaar te maken en een rol te spelen in de digitale toekomst.

Niet alleen een relevant boek in ons werkveld, maar ook zeer boeiend en fijn om te lezen.”

Uitgegeven bij Lannoo Campus, EAN 9789401427258.  http://www.lannoo.be/network-always-wins

Wilt u weten hoe onze experten u kunnen helpen om wendbaar te zijn, surf dan naarwww.realdolmen.com.

 

 

Inschrijven op de nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en events over onderwerpen die u zelf kiest?

Schrijf u hier in